Wat is Witte Magie

Witte magie betekent in spirituele vertaling Goddelijk Licht.

Witte magie maakt alleen gebruik van de weldadige kracht van God en zijn engelen. De bekendste witte magiërs zijn de Drie Wijzen uit het Oosten, die de geboorte van Jezus Christus aankondigden. Witte magie wordt door goedbedoelende mensen gebruikt om zielen te hulp te komen die verdwaald zijn in het donker, op de rand van wanhoop staan ​​of onder kwade invloeden staan

Je vraagt ​​je waarschijnlijk af hoe witte magie wordt gebruikt door iemand die bekwaam is in dit geheim.

Witte magie is geen lering, maar eerder een levensonderhoud, als ik het in woorden kan uitleggen. Je identificeert je met deze goddelijke kracht, je bent zelf dat licht en dit kun je niet leren, je wordt met deze vermogens geboren of je bent Gods boodschapper of het wordt genetisch overgedragen.

Je moet weten, wijs zijn, je verbinden met bepaalde goddelijke frequenties om magische geheimen te kunnen ontdekken en ontcijferen, je hebt de genade van God, maar jij als Helderziende moet de vaardigheid en het meesterschap verwerven om waarde te kunnen waarderen uw genade, om de behoeftigen die een beroep op u doen te hulp te komen.

Witte magie is gebaseerd op een uitwisseling van energieën die, als je weet hoe je ze kunt beheersen en in je voordeel kunt gebruiken, je veel spirituele voordelen kan opleveren.

 

Veel mensen dragen vloeken, zware karma, zwarte magie met zich mee...

Mensen doen schade uit jaloezie, afgunst, haat, om welke reden dan ook, terecht of niet. Ze vervloeken je,  ze wensen het slechtste dat je overkomt, hun negatieve energie kan jou snel raken als je een zacht mens bent.

Als je minimaal twee van de hieronder beschreven symptomen hebt, dan kun je er zeker van zijn dat je een aantal situaties of mensen hebt meegemaakt waarmee je tijdens je leven in contact bent gekomen, met iemand in conflict bent gekomen of  je hebt geërfd van je ouders of je levenspartner, omdat ze worden doorgegeven aan de zevende generatie, van generatie op generatie.

  De symptomen van een persoon met zwarte magie, spreuken, kwade ogen of vloeken zijn:

 – een staat van nervositeit en diepe hoofdpijn

 – rusteloze slaap, vol nachtmerries

 – staat van verwarring en depressie

 – het geld komt maar blijft niet bij je

– je bent een bijzonder mens maar al langere tijd zonder levenspartner

 – niets komt goed en je hebt het gevoel dat je achtervolgd wordt door pech

 

U kunt bij mij terecht voor volgende rituelen

– Koorden doorknippen ritueel: Hierin neem je liefdevol afscheid van de emotie en geef je het terug. Ook geschikt voor allerlei situatie: bv afsluiten en breken met je karmische partner – tweelingziel of een onmogelijke liefde 

– Liefdesritueel: Hierin worden twee personen dichter bij elkaar gebracht ongeacht dit gaat over een nieuw koppel of een bestaand koppel, verzoening, romantiek, seksualiteit. Ook verloren liefde terugwinnen met magie. Iemand verliefd op je laten worden met magie.

– Ritueel voor een succesvolle zaak: Voor meer succes in wat je doet ook op financieel vlak

– Ritueel om geld aan te trekken:  Meer stabiele inkomen en succes in jou werk of bedrijf 

– Vruchtbaarheidsritueel: Sneller zwanger worden 

– Ritueel: Voor Seksuele problemen of Bindingsangst 

– Beschermingsritueel: Voor negatieve situaties en toxische relaties

– Ritueel: Familie Karma doorbreken

– Ritueel: Zelfliefde en vertrouwen

– Ritueel: om negatieve entiteiten te verwijderen en afbreken van Voodoo en Zwarte magie

Voor meer informatie en prijzen graag contact opnemen persoonlijk met mij, omdat iedere situatie anders is en ieder persoon heeft speciale aandacht en begeleiding nodig …