Over mij

Als mijn diep traumatische bewogen verleden mij iets heeft geleerd is dat hoe moeilijk het ook wordt, ongeacht waar je vandaan komt, je hebt de kracht om een ander leven te creëren. Je kunt healen, het zal niet makkelijk worden maar je bent sterker dan velen. Je hebt meer meegemaakt dan de meeste, je hebt kracht, je kunt doen wat anderen niet kunnen.

Gipsy Moonstone is ontstaan in Januari 2022 in het meest moeilijke en chaotisch tijd van mijn leven. Ik heb met veel liefde, geduld en veel doorzettingsvermogen hard gewerkt aan deze project om deze droom waar te maken. Je leert het op het meest donkerste momenten en met die kracht kun je in het licht blijven. Spiritualiteit is en blijft een proces iedere dag jezelf blijven verrijken en ontwaken.

Meestal is ons tweelingziel wat ons brengt op onze spirituele reis. Daar begint het alles spiritualiteit brengt jou dichter naar jezelf toe naar binnen naar jouw schaduw naar jouw licht om jezelf te uitvinden eigen psychologie te begrijpen en niet meer weg te rennen voor je angsten en gevoelens. Je rent weg voor jezelf omdat je de hele tijd de focus legt op andere mensen,  in plaats aandacht te geven aan wat jij werkelijk nodig hebt. Wanneer jij alleen komt te staan en iedereen onverwacht je laat vallen, dan breekt een moment aan in je leven dat je dingen gaat leren loslaten.

Dat is de belangrijkste stap: daar start jou healing proces….

“Alles wat we nodig hebben is liefde, vertrouwen en geloof om ons vibratie te verhogen zodat we kunnen manifesteren wat wij werkelijk verdienen “

Werken als intuïtief Tarot Reader

Als klein meisje was ik vol passie vastberaden en daadkrachtig,  ik kon heel gemakkelijk omgaan met verschillende energieën uit mijn omgeving.  Mijn intuïtie was zeer sterk ontwikkeld het was niet moeilijk voor mij om mensen correct te kunnen inschatten wie ze waren of met welke problemen ze zich confronteerde. Later kwam ik achter dat ik heldervoelend ben en dingen aanvoel voor dat ze werkelijk gebeuren. Het was geen geheim meer voor mij waarom ik jarenlang twijfelde aan mezelf welke richting ik moet gaan bewandelen.

Zoals Tarotkaarten heb ik niet hoeven leren uit een boekje of een bepaalde cursus. Tarot leggen voelde voor mij of ik gewoon mee geboren was. Dat is een prachtig talent van het universum wat ik met jullie mag delen. Tarot heeft mij geholpen duidelijkheid te krijgen over mijn gedachten en gevoelens, wat nuttig kan zijn in het therapeutische proces of eigen spirituele reis. Ik kan oprecht zeggen dat Tarot was mijn kompas in de moeilijke  tijden.

Sinds 2022 werk ik als Tarot Reader en daarnaast ben ik mezelf nog meer gaan verdiepen in Numerologie – Lenormand – Pendelen en natuurlijk Karma en Tweelingzielen.

“Het is mij een genoegen om mensen te mogen helpen en begeleiden in hun spirituele groeiproces en healing”

 

Geritualiseerde kaarsen

De maan wordt vaak afgebeeld als een symbool van het vrouwelijke, een belichaming van het ritme van de tijd, een prachtige kracht die alles kan beïnvloeden, van de golven van de oceaan tot onze emoties.

De maankalender wordt tegenwoordig nog steeds in sommige tradities gebruikt, en voor veel maanliefhebbers markeert de energie ervan een diepere verbinding met onze intuïtie en seizoensgebonden aard. Door aandacht te besteden aan de energie van de maan, heb je de mogelijkheid om naar binnen te kijken, je intuïtie te valideren, nieuwe intenties te stellen en je volgende stappen gemakkelijker te plannen. Je kunt elke fase van de maan gebruiken om meer te ontwikkelen en je leven te healen.

Generatie op generatie oorspronkelijk uit Roemenië mijn geboorteland zijn deze recepten en praktijken doorgegeven aan mij vanaf klein kind. Ritualiseren van de kaarsen wordt met veel zorg en voorzichtigheid gedaan en iedere kaars krijgt zijn aandacht en wordt opgeladen met zuivere energie. Tijdens een speciale ritueel worden buiten de kaarsen gemaakt onder het volle maan. De kaarsen worden gemaakt uit ecologies sojawax en naturel essentiële olies en kruiden.

Elke fase van de maan kan worden geclassificeerd als een yin- of een yang-fase, dus er zijn momenten in de maancyclus waarop je harder moet werken, dingen voor elkaar moet krijgen en resultaten moet behalen, en er zijn momenten waarop je moet rusten en herstellen .

 

Werken met kruiden

Uit liefde voor mens, natuur en aarde hou ik extreem veel om zo natuurlijk mogelijk te leven. Ik heb altijd ervan gehouden om de medicijnen en andere producten te vervangen met natuurlijke middelen uit het natuur. Gezien mijn oorsprong waar mensen nog altijd werken met kruiden voor genezing van de mens op verschillende niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel, ben ik afgelopen jaren heel erg op gaan focussen en ermee leren werken.

Geneeskrachtige planten werken preventief of curatief op het lichaam omdat ze het vermogen hebben om de stofwisseling te veranderen. Ze kunnen gedurende een bepaalde periode voor therapeutische doeleinden worden gebruikt om volledig van hun effecten te profiteren. Bovendien heeft de kruidengeneeskunde de laatste jaren een nieuwe vlucht genomen.

Het helpt herstellen van de mentale balans, zuivering van negative energie ,het versterken van de immuniteit, het ontgiften van het lichaam en genezen van infertiliteit zijn er maar slechts enkele van de effecten die planten hebben.

Roemenië staat wereldwijd bekend om zijn rijkdom aan planten met geneeskrachtige eigenschappen. Dat zijn er momenteel meer dan 600 van geneeskrachtige plantensoorten. Velen van hen zijn gebruikt sinds de tijd van de Thraciërs en worden nog steeds gebruikt in de wetenschappelijke en traditionele geneeskunde. Ze groeien overal, van de vlaktes tot de bergen, in de omgeving stedelijk en landelijk, of ze nu spontaan ontstaan ​​of gecultiveerd zijn.

“Investeren in onze gezondheid is de grootste investering die we ooit zullen doen”