Enegetisch Huisreiniging

Energie is voelbaar en wordt vaak een sfeer of sfeer genoemd. Alles in deze wereld bestaat uit en absorbeert energie, inclusief uw huis, bedrijf, bezittingen, sieraden, enz. Na verloop van tijd kunnen deze plaatsen en voorwerpen vol raken en een energetische reiniging nodig hebben. Dit komt voort uit gedachten, emoties en energie van huidige en voormalige eigenaren en bezoekers. Wanneer de energie in een huis of bedrijf te dik en/of negatief wordt, kan dit schadelijk zijn voor uw gezondheid, relaties, financiën, huisdieren en meer.

Soms is het heel duidelijk dat je huis, appartement of bedrijf energetisch verontreinigd is, maar het is vaker heel lastig om het te herkennen. De energie van een verontreinigd huis kan heel subtiel werken, waardoor het net lijkt alsof de dingen die jou nadelig beïnvloeden, bij het normale leven horen. Want iedereen heeft immers wel eens tegenslag, is ziek of zit niet lekker in z’n vel. Vooral kinderen, indien aanwezig in huis, geven vaak als eerste de duidelijke tekenen dat er “iets” niet helemaal pluis is. Zij zien of ervaren enge dingen, slapen slecht en worden onrustig en huilerig.

 

Het is nuttig om een ​​geestelijke reiniging en zegen uit te voeren wanneer

– Wanneer je jezelf niet lekker voelt.

– Wanneer u voor het eerst naar een nieuwe woning verhuist.

– Bij het openen van een nieuw bedrijf.

– Voordat u uit huis gaat, om de overgang te vergemakkelijken.

– Na een langdurige ziekte, of periodiek tijdens een chronische ziekte.

– Als u zich ongemakkelijk of nerveus voelt in uw ruimte.

– Als elektronica of huisdieren zich onregelmatig gedragen.

– Als u veel tegenslag, depressie of stemmingswisselingen heeft gehad.

– Tijdens overgangsperioden in je leven.

– Om te helpen bij het verkopen of verhuren van onroerend goed.

– Na een overlijden, echtscheiding of relatieverandering.

– Wanneer u gebruikte spullen heeft gekocht of geërfd.

– Wanneer u de deur naar nieuwe kansen wilt openen.

Hoe lang duurt een huisreiniging ?

Thuisreiniging duurt ca. 30-75 minuten, afhankelijk van het huis. We gaan door elke kamer en reinigen deze energetisch van alle negatieve gedachten, gevoelens, energieën en entiteiten met behulp van verschillende technieken. We gebruiken een op maat gemaakte reinigings-smudge-mix die is samengesteld op basis van uw behoeften. Deze blend bevat ruim 10 verschillende kruiden, harsen en oliën waardoor je huis lekker fris ruikt. Vervolgens voeren we een zegen uit om meer overvloed, liefde, goede gezondheid en geluk binnen te brengen.

 Cliënten bij wie hun huis is schoongemaakt, zijn veel gelukkiger, slapen beter, hebben een betere gezondheid, relaties en overvloed. We laten u de rest van de smudge-mix achter om uzelf, familieleden of het huis of bedrijf in de toekomst te reinigen. De cliënt wordt gevraagd om tijdens de reiniging zijn gedachten te zuiveren, zodat de energetische koorden beter kunnen worden vrijgemaakt. 

Een bedrijfsreiniging en zegening duurt ca. 60-90 minuten, afhankelijk van het gebouw.

 

Hoe bereidt u zich voor op uw sessie:

Terwijl we het huis energetisch reinigen, zijn we niet zo bezorgd over de fysieke reinheid, dus maak je geen zorgen. Huisdieren kunnen in huis blijven, tenzij ze agressief of onstuimig zijn.

Houd er rekening mee dat:

De eigenaar en bewoners wordt gevraagd om apart te blijven in een bepaalde ruimte, omdat dit de schoonmaak veel effectiever maakt. U bent echter van harte welkom om om op afstand of verderop in de hal als u een appartement heeft) te zijn als u zich zorgen maakt dat we alleen in huis zijn.

Als de energie van het huis snel terugkeert naar een negatieve of zware toestand, vragen we eigenaren om rekening te houden met hun gedachten en gevoelens, en met welke energieën ze zich omringen (zoals negatieve tv-shows, enz.). In sommige gevallen kan genezing nodig zijn van de kant van de eigenaar/bewoner om te helpen bij het opruimen van lagere energieën uit hun leven, zoals angst, twijfel, woede, wrok, frustratie, enz. We bieden een verscheidenheid aan diensten om te helpen bij genezing en zuivering.

Reiniging en zegeningen op afstand: Omdat er geen tijd en ruimte is in de energiewereld, kan uw huis op afstand worden gereinigd. Wanneer u een afspraak op afstand boekt, nemen wij contact met u op om gedetailleerde informatie over uw woning te verkrijgen.

Prijs is vanaf 250 euro incl rijkosten op een afstand tot met 80 km.Heeft u vragen bel dan gerust.Ik beantwoord graag al uw vragen.