Webshop Algemene voorwaarden  

De webshop is ingeschreven bij de bij de Kruispuntbank van Ondernemingen (KBO) via een van de acht erkende ondernemingsloketten en draagt haar wettelijke bijdrage af
aan de Belastingdienst.

Op onze website kunt u ons BTW nummer vinden. Tevens vindt u daar ook onze contactgegevens

Wij verstrekken uw persoonsgegevens nooit aan derden. Indien wij uw persoonsgegevens aan
derden verstrekken, zullen wij altijd vooraf toestemming aan u vragen.

Wij streven ernaar om u te allen tijde van een uitstekende service te voorzien. Wanneer u
twijfels heeft over de aankoop kunt u altijd contact opnemen met Gipsy Moonstone.

Product fotografie wordt door Gipsy Moonstone gefotografeerd we streven na om de kleuren te behouden zo werkelijk en naturel mogelijk, er kunnen soms kleurverschillen door licht ontstaan hiervoor hebben we geen enkele aansprakelijkheid.

U kunt uw online aankopen makkelijk, veilig en snel betalen via:

  • Visa
  • Bankcontact
  • Paypal
  • Payconic

Leveringen boven de 50 euro kunnen gratis binnen de Benelux verzonden worden

Bij schade of kwaliteitstekortkomingen dienen direct bij levering aangegeven te worden, anders vervalt de garantie hierop.

Bedenktijd & Retour

U hebt 14 dagen bedenktijd na de aankoop van een bepaald product. Hierbij rekening houdend schade door eigen toedoen door verkeerd gebruik of zelf schade brengen aan het product, hierna valt direct het recht om te retourneren. Er dient direct via enig kanaal contact opgenomen te worden met Gipsy Moonstone om zo de mogelijke problemen te vermelden.

Retourkosten voor eigen rekening van de klant !

Artikelen die op maat voor de klant worden gemaakt kunnen niet retour gestuurd worden.

Afspraken die gemaakt worden en die binnen de 24 uur geannuleerd worden zullen voor 50% aangerekend worden.

Overeenkomst tussen de webwinkel en klant

De overeenkomst tussen de webwinkel en klant is definitief wanneer de klant heeft aangegeven akkoord te zijn gegaan met de algemene voorwaarden en hij de webwinkel heeft gemachtigd het geld van zijn rekening af te schrijven, wanneer de klant een betaling heeft voldaan via Bankcontact of Paypal, of wanneer een factuur achteraf verzonden is aan de klant. Nadat de bedenktermijn van 14 dagen is verstreken en de betaling is ontvangen door de webwinkel, is de klant eigenaar geworden van het betreffende product.

Wij zijn aan u verplicht het product of artikel binnen 30 dagen aan u te leveren. Mocht door onvoorziene omstandigheden het artikel niet binnen deze periode leverbaar zijn, dan zullen wij u daarvan schriftelijk op de hoogte brengen. Na het verstrijken van deze 30 dagen krijgt u van ons het eventueel al betaalde aankoopbedrag terug. Dit kan nooit meer zijn dan 50 procent van het totale aankoopbedrag. Heeft u echter van tevoren aangegeven dat een vervangend artikel ook een optie is, dan zullen wij u een vervangend product of artikel leveren, dat zoveel mogelijk aan uw wensen voldoet. Uiteraard kunt u van tevoren aangeven dat u dat niet wilt.

De levering van producten in het buitenland kan langer duren dan een levering in België en Nederland. De kosten die voor een verzending naar een adres in het buitenland in rekening worden gebracht, zijn voor u zichtbaar wanneer u tot de aankoop van het product overgaat.

De prijs die bij het product op de website wordt vermeld, kan niet wijzigen tijdens uw aankoop. U betaalt het bedrag dat zichtbaar is bij het product en wat tevens aan u bevestigd wordt, indien u elektronisch akkoord gaat met de aankoop. Daarin wordt de aankoopprijs opnieuw vermeld.

Klachten over het product zelf, dienen schriftelijk aan ons gemeld te worden. Beschrijf uw klacht zo specifiek mogelijk. Wij zullen het probleem zo veel mogelijk proberen op te lossen

Wanneer u een product koopt tijdens een periode waarin geen actie geldt, komt u achteraf ook
niet in aanmerking voor korting.

Indien u akkoord gaat met de Algemene Voorwaarden Webwinkel, verzoeken wij u vriendelijk het vakje aan te vinken. Zonder het vakje aan te vinken, kan er geen overeenkomst tot stand komen. Uiteraard hopen wij van harte dat u veel plezier beleefd met uw aankoop! Indien u nog vragen heeft, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen.