Wat is Tarot?

Het leggen van tarotkaarten kun je zien als een manier om met behulp van symboolkaarten inzicht te krijgen in allerlei aspecten van het dagelijks leven. Je kunt de tarot gebruiken als je inzicht wilt hebben over zaken die te maken hebben met liefde, werk, bewustzijn of je eigen ontwikkeling”.

Wat kan ik verwachten tijdens een Tarotlegging?

De Tarot vertelt je niet wat je moet doen, maar brengt je op een directe en heldere manier weer in contact met je eigen innerlijke wijsheid.
Mijn talent is om jouw energie rondom je vraag intuïtief aan te voelen, objectief te zijn en je de eerlijke waarheid te vertellen.
Je zal versteld staan over hoe je perspectief op, een voor jou belangrijke kwestie, in een sessie van 60 minuten kan veranderen.

Hierdoor stroomt je energie weer vrijer, waardoor je nu toegang hebt tot oplossingen die daarvoor buiten je bereik bleven.

Ik doe er alles aan om een veilige omgeving te creeëren waardoor jij je kunt onstpannen en lekker jezelf kan zijn.
Maar ik blijf ook graven tot we tot de kern van het probleem komen. En die is soms anders dan jij zou verwachten.

Kan je met Tarot de toekomst voorspellen ?

De tarot is voornamelijk bedoeld om inzicht te geven in jouw leven, jouw levensvragen en zelfreflectie.
Ik kan me echter best voorstellen dat er situaties zijn waarvan je wilt weten hoe dingen gaan lopen in het leven.
Vergeet daarbij dan echter niet dat iedere beslissing die je nu neemt, jouw toekomst beïnvloedt.
Jij bent degene die zelf jouw toekomst (vaak onbewust) bepaalt. Iedere kleine of grote beslissing die jij in het leven neemt, beïnvloedt jouw toekomst.

Kaarsen

Waar zijn de kaarsen van gemaakt?

Biologische koolzaad Wax, zonder toegevoegde stoffen en zonder geur.

Wat is de branduur?

Kortom gezegd de branduren bepaald u volledig zelf, voor optimaal gebruik van de kaars raden wij u aan een kaars ongeveer 2 a 3 uurtjes te branden om zo te genieten van het maximaal aantal branduren van een kaars. Mocht u de kaars langer branden word de vlam te groot en zal de kaars sneller uit branden.

Geurkaarsen

Waar zijn de geurkaarsen van gemaakt ?

Ecologisch koolzaad / soja Wax, zonder toegevoegde stoffen. Er wordt alleen maar natuurlijke frequenties  olies gebruikt gewonnen uit natuurlijke biologisch stoffen .

Edelstenen

Welke edelsteen past het beste bij mijn sterrenbeeld?

U kunt bij iedere Edelsteen zien voor welk sterrenbeeld deze het beste is geschikt, tuurlijk neemt dit niet weg dat als u een ander sterrenbeeld heeft de steen u niet kan helpen maar de werking kan misschien iets minder zijn dan bij de ander die wel het juiste sterrenbeeld heeft.

Wat is mijn sterrenbeeld eigenlijk?

Uw sterrenbeeld word bepaald op basis van de maand en dag dat u geboren bent. Maar er is altijd nog een 2de achterliggend sterrenbeeld dat berekent dient te worden, hiervoor hebben wat extra gegevens nodig van u, zodat dit nagekeken kan worden voor u, dit is het beste uit te leggen via een persoonlijke afspraak die u altijd kunt maken.

Waar zijn edelstenen van gemaakt?

Edelstenen komen uit de natuur, en zorgen dus op een natuurlijke manier voor de energie die u nodig heeft. Ieder werelddeel en bepaalde landen hebben hun eigen edelstenen waar ze groeien in de natuur.

Kunnen edelstenen hun kracht verliezen?

Ja ze kunnen hun zuivere energie verliezen als ze niet opgeladen worden tijdens volle maan of gereinigd worden met wierook of salie. Je kunt ook kort onder stromende water houden.

Wat doen edelstenen met ons lichaam, kracht en energie?

Doordat alles om ons heen energie geven en bepaalde trillingen veroorzaken, kunnen edelstenen dit alles in balans brengen. Iedere edelsteen groot of klein zal een bepaalde trilling geven aan je lichaam die zorgt voor bijvoorbeeld rust, of helpt je bij een betere meditatie. De edelsteen gaat eigenlijk samen werken met je lichaam, hierdoor ontstaan een actie-reactie waardoor edelstenen een bepaalde energie kunnen overbrengen.

Wanneer werkt een edelsteen?

Dit is heel afhankelijk van persoon tot persoon en natuurlijk ook of je er voor open staat om veranderingen te accepteren die zo’n edelsteen kan teweegbrengen. Daarom is het soms ook verstandig om niet gelijk 24/7 met edelstenen in aanraking te komen maar dit rustig op te bouwen om zo ook het gewenste resultaat te kunnen krijgen.

Welke edelstenen geven rust?

Er word vaak gesproken over de Gouden driehoek (Bergkristal, Amethist en Roze kwarts)een krachtige combinatie van stenen die of veel rust kunnen brengen. Apart kan de Amethist en Roze kwarts je ook van veel rust voorzien en niet te vergeten de Seleniet.

Welke edelstenen geven kracht?

De edelstenen voor kracht en power zijn de Bergkristal en Granaat. Deze kunnen apart van elkaar gebruikt worden voor het geven van kracht.

Welke edelstenen kunnen ons van energie voorzien?

Echte edelstenen die ons van veel energie kunnen voorzien zijn Carneool, Bergkristal en Citrien.

Zijn er edelestenen die helpen tegen afvallen?

Zeer zeker zijn er edelstenen die u hierbij kunnen helpen, een combinatie van Rode Jaspis, Magnesiet en bergkristal kunnen u helpen een gezond gewicht te krijgen. Dit gaat natuurlijk nooit vanzelf hier zult u zelf ook uw uiterste best in moeten doen, ze zullen u wel helpen.

Edelstenen die helpt bij vruchtbaarheid/onvruchtbaarheid?

Zowel voor vrouwen als voor mannen zijn er stenen die kunnen helpen, beide kunnen Sodaliet gebruiken ter ondersteuning. Maar de Maansteen is goed voor de vrouw om te dragen en bij voorkeur zo dicht mogelijk bij de baarmoeder. Voor mannen kan de Carneool helpen bij potentieproblemen.

Welke edelsteen werkt goed tegen stralingen?

Doordat we allemaal te maken hebben met stralingen door telefoon, tablet, computer, tv etc. is het verstandig voor bijvoorbeeld een goede nachtrust te denken om een van de volgende stenen op uw nachtkastje te leggen of in ieder geval in de buurt. Toermalijn, Labradoriet, Amazoniet of Aventurijn.

Zijn er edelstenen tegen nachtmerries?

Voor een rustige slaap raden wij u aan Seleniet te proberen. Voor een zachte en liefdevolle slaap is Ammoniet en Rozekwarts een passende steen. De Lapis Lazuli helpt nachtmerries of nare dromen te laten verdwijnen.

Welke edelsteen kan me geluk vergroten

Voor voorspoed en geluk zouden wij Citrien, Tijgeroog, Zonnesteen of Calciet gebruiken deze brengen u een positieve energie naar geluk.

Overige

Kan ik verkooppunt worden?

Tuurlijk is dit mogelijk neem gerust contact met ons op en kunnen we kijken hoe we de beste formules kunnen gebruiken om met mekaar overeen te komen.